Tarieven

We hebben diverse opties voor het maken van een echo:

Optie 1: Vroege 2D echo (7-12 weken). Deze echo duurt ongeveer 15 minuten. Incl 2 foto's voor € 25,-

Optie 2: Geslachtsbepaling (mogelijk vanaf 16 weken). Deze echo duurt ongeveer 10-20 min. Incl 2 foto's voor € 40,-

Optie 3: Korte 2D echo (mogelijk vanaf 12 weken tot eind zwangerschap). Deze echo duurt ongeveer 15-20 min. Incl fotoreportage voor € 50,-

Optie 4: 2D/3-4D echo. Deze echo duurt ongeveer 30-45min. Incl 2 foto's voor €80,-

 

Bij iedere echo krijg je 2 of meerdere foto's afgedrukt (afhankelijk van je echo-optie). Ook krijg je bij ons alle foto's en filmpjes digitaal naar je smartphone verstuurd via de Hello Mom App. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Tegen inlevering van de waardecoupon krijg je van ons een USB-stick met hierop de foto's en filmpjes.

Mocht je kindje zo liggen dat we het gezichtje niet in beeld krijgen, dan maken we kosteloos een extra echo van 15 minuten. Een arm of been bij het gezicht is echter geen belemmering om leuke foto’s te kunnen maken! Hoe duidelijk de beelden zijn hangt af van de houding van je kindje en de hoeveelheid vruchtwater om je kindje heen. Om deze reden is het tussen de 22 en 30 weken het meest ideaal om een 3D en 4D echo te laten maken.

Wil je vóór 16 weken toch een geslachtsbepaling, dan kan dit, maar we kunnen dan niet garanderen dat we het kunnen zien. Wanneer je na de 16+0 weken zwangerschapsduur een geslachtsbepaling laat doen, zouden we het moeten kunnen zien. Lukt dit onverhoopt niet, mag je op onze kosten een herhalingsecho van 15 minuten laten maken. 

Cliënten van Verloskundigenpraktijk Schuytgraaf en Verloskundigenpraktijk Overbetuwe krijgen 10% korting op bovengenoemde bedragen.

Kijk op onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes, ervaringen van de mensen die jullie voor gingen en actuele acties!

 

Wij vinden het belangrijk dat jullie zien wat wij zien. Stel gerust vragen, want wij hebben plezier in ons werk en vinden het leuk jullie net zo enthousiast te maken als dat wij zijn, zodat jullie met een bevredigend gevoel naar huis gaan.