Unieke Hello Mom App

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in onze echopraktijk. Met deze apparatuur is het mogelijk om alle foto’s van de 2D, 3D, 4D pretecho direct te ontvangen op de Hello Mom App.

Het is heel simpel. Tijdens de pretecho sessie wordt er via het Wi-Fi netwerk een verbinding gelegd tussen uw telefoon en ons echoapparaat. Hiervoor moet de Hello Mom app dan uiteraard wel op de smartphone staan. Vanaf dat moment worden de gekozen 2D, 3D, 4D pretecho foto’s dan direct met de App gedeeld en op uw telefoon opgeslagen. Als de foto’s op de telefoon staan, dan kunnen deze weer worden gedeeld via Facebook, What’s App en bijvoorbeeld Twitter. Super handig dus! In de App zitten ook nog andere handige functionaliteiten zoals het bijhouden van een dagboek.

De Hello Mom App van Samsung is bedoeld voor ouders om foto’s van hun ongeboren kindje te ontvangen, te ordenen, bewerken en delen met vrienden en of familie. De App is niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden. De Hello Mom App is helemaal gratis en kan gedownload worden in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Samsung heeft ook een leuk filmpje gemaakt, zodat je kan zien hoe het werkt en wat er mogelijk is. Dat kun je hier bekijken.